Besøk Polen

Er du ute etter et interessant alternativ for ferie, helgetur, firmatur, guttetur, shopping eller spa? Besøk Polen – alt dette vil du finne her! Polen er et land av støre muligheter, overraskende attraksjoner, gjestfrie mennesker, utsøkt mat og vakkert natur. Det er alt innen rekkevidde – Polen ligger midt i Europa og det tar bare et par timer med fly fra de fleste norske flyplasser.

Hvordan Polen har forvandlet seg

Ikke så lenge siden Polen ble forbundet med kommunismen, grå og middelmådighet. De siste årene har brakt Polen et stort sprang fremover. Polen slått til en virkelig europeisk land, der kvalitet er på høyeste nivå. Hardtarbeidende og gründer samfunnet har skapt et rikt marked for tjenester der du kan forvente god valuta for pengene. Her kan du finne alt du trenger for et rimelig pris.

Samfunnet

Når du er i Polen kan du bli overrasket med åpenhet av tillfellige kjente mennesker. Polakkene som nasjon er kjent for sin gjestfrihet og åpenhet. I århundrer, generøse gjestfrihet var en æressak – denne tilnærmingen overlevd i den polske mentalitet til i dag. Polakkene er også kjent for sin dype tilknytning til tradisjon, familieverdier, og dermed til deilig, hjemmelaget mat.

Polsk Cuisine

For årevis, felles måltider i Polen er et uttrykk for familieverdier, denne type kjøkken forme smak av polakker, som i sin tur forme markedet av gastronimiske tjenester i Polen. Her må kjøkkenet være veldig bra. I Polen er det ingen plass for bare noen restaurant. Besøk Polen for å smake autentisk mat rett fra hjertet, hvor tradisjonelle retter og produkter har ennå ikke blitt erstattet av industrien.

Valuta for pengene

Selv om landet allerede måler seg med de mest utviklede landene i Vest-Europa, prisene i Polen er fortsatt blant de laveste i hele EU. Med forholdet mellom kvalitet til pris, i Polen har du nesten en garanti for tilfredshet. Du vil bli overrasket over hvor mye du får for en liten pris. La oss overraske deg – besøk Polen.