• 24/7 Transport

  Våre transporttjenester tilbys døgnet rundt, sju dager i uken – det er opp til deg når og hvor lenge du trenger oss.

 • Konstant omsorg

  Sjåføren står til din fulle disposisjon, og i konstant kontakt med den lokale mobil telefon som du vil motta fra oss i løpet av din bestilling, er sjåføren den personen du kan alltid stole på – en kunnskapsrik guide som alltid gi deg et råd, ideer eller muligheter angående ditt opphold.

 • Omfattende hjelp av oppholdet

  Vi tilbyr full, profesjonell hjelp med å organisere ditt opphold i området, bestiller hotellrom, restaurant, spa og andre aktiviteter – alt du trenger å gjøre, er å komme til Tricity!

 • Ubegrensede muligheter

  Våre transporttjenester er ikke utsatt for kilometer begrensninger – du betaler kun for den tiden av tjenesten, og du kan kjøre på din vilje (innenfor Tricity eller fra punkt A til punkt B under en reservasjonstid på antagelsen om at begge punktene ligger innenfor Trippelbyen )

  Det er opp til deg å bestemme hva du vil gjøre, vi bare hjelpe deg med å implementere dine planer og gir nye ideer. For å hjelpe deg samhandle med omgivelsene, er hvert kjøretøy utstyrt med enhet med konstant tilgang til internett om bord! gdansk turoperatør