Å reise til Sopot er et ting man må gjore når besøker Gdansk.

Sopot er den minste byen i Tricity angående størrelsen i areale, men ikke undervurdere den – Sopot har fortsatt like mye å stille med, som de andre byene når det kommer til underholdning. Basert på sitt dokumenterte naturell helsemessige egenskaper, er Sopot kjent for sine mange Spa steder. Her kan du få Spa tjenester av høyeste kvalitet.

Byen er kjent for å være hjerte av Tricity med sin kunstneriske underholdning og rik natteliv.

Her vil du finne mange sjarmerende kafeer og restauranter som tilbyr en utmerket service av topp kvalitet. En gåtur gjennom byen vil være en konstant ny opplevelse med sine flotte ting å se på, som: Heroes of Monte Cassino Street, som krysser byen i sentrum ved togstasjonen, mot havet, rett til «Spa Square» området. Dette ligger igjen like ved sandfylte strender med en historisk tømmer brygge.

Sopot`s bryggen er en av de største turist attraksjonene i byen. Det er den lengste tømmer bryggen i Baltic havet med sin gå lengde på rundt 500m. Det er den perfekte plassen for en romantisk gåtur, eller rett og slett bare for å trekke litt frisk luft og slappe av.

Reise til Sopot for å oppleve rik nattliv.

Sopot er en livlig by, og ikke bare på dagtid. Det er liv i byen døgnet rundt, noe som gir deg en mengde med nattklubber å velge mellom, helt til solen står opp igjen. Sopot er plassen hvor alle vil finne noe noe for enhver smak. Fra et vill natteliv, til en avslappende dag for kropp og sjel i en koselig kafe hage. Reise til Sopot for gøy hele dognet rundt.

 

Severdigheter i Sopot:

  • Sopot`s bryggen
  • “Heltene av Monte Cassino” gaten (Heroes of the Monte Cassino street)
  • “et skjeft lite hus” (a crooked little house)
  • Sopot festivalen
  • “Hipodrom” Hesteløp
  • Skog Opera (forrest opera) (visit site)